Wij bedenken, ontwerpen, produceren en bouwen kwalitatieve maatwerk beursstands in heel Europa

Proactief, pragmatisch en doeltreffend; No-Nonsense standbouw.

Showexpo bestaat uit ervaren vakmensen zoals onder andere creatieve ontwerpers & DTP-ers, technische werkvoorbereiders en natuurlijk niet op de laatste plaats handige standbouwers.

Wij vinden dat je alleen moet doen en beloven waar je goed in bent, zodat zowel wij als onze klanten tevreden zijn - want daar gaat het uiteindelijk om. We zijn een pragmatische club die het liefst meteen aan de slag gaat, want tijd is kostbaar en er is nog genoeg te doen voordat de beurs start!

Hoe het begon

Showexpo is officieus ontstaan in de zomer van 2003 vanuit een 3D-ontwerpstudio waar men zich vooral bezighield met het bedenken en visualiseren van beursstands voor standbouwbedrijven.

Na 11 jaar lang succesvol stands te hebben ontworpen werd in 2014 besloten dat de combinatie van ervaring met standbouw, kennis van marketing en eigen designers, ideaal was om uit te breiden en de standbouw zelf te doen, maar met een andere aanpak.

Dankzij onze hands-on-werkwijze en de kwaliteit van onze beursstands, hebben we inmiddels een kantoor met werkplaats gevestigd in Zoetermeer, 2 opslaglocaties, en een uitgebreid team van ervaren mensen. Bovendien mag Showexpo diverse overheidsinstanties en internationale bedrijven tot tevreden klanten rekenen. Onze focus ligt met name (maar niet uitsluitend) op het MKB en MKB+ met beursstands van 2 tm 200+ m2, en in heel Europa.

Voordelen van onze werkwijze

  • Herbruikbaar en betaalbaar

  • Wij houden onze kosten laag en dat merkt u aan de prijs. Bovendien kunnen we een groot deel van de stand meestal hergebruiken, zo bespaart u al vanaf de 2e deelname op de kosten!
  • Onderscheidend maatwerk

  • Iedere beursstand die wij ontwikkelen is maatwerk. Soms bestaat het uit systeem, soms uit hout en soms allebei. Omdat het systeem modulair is kunnen we iedere deelname een andere stand voor u neerzetten of aanpassingen doen.
  • Snelle oplevering

  • Omdat wij meteen van start gaan met het ontwerp en alles in eigen beheer hebben, zijn we in staat om de standbouw binnen enkele weken al te voorzien. Dat doen we in heel Europa, en van A t/m Z.
  • Full-service

  • Wij werken veel voor organisaties die voor het eerst naar de beurs gaan en er komt een hoop bij een beursdeelname kijken! Wij nemen u dat uit handen, inclusief het aanvragen van alle faciliteiten, goedkeuring, opmaak en DTP werk.

Lees meer over standbouw