Innovatieve systemen en oplossingen voor standbouwLEDskin - modulaire videowall

LEDskin is een high-end, modulaire videowall voor het beMatrix B62-systeem.

In plaats van een videowall aan uw stand te hangen, werkt LEDskin andersom. Wij bouwen de stand letterlijk met de videowall modules. Dit hoeft geen wand aan één stuk te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een mozaiek of kubus!

ShowExpo is dealer van beMatrix en kan het LEDskin systeem naadloos in uw stand verwerken.


Officieel beMatrix dealer

beMatrix is het A-merk aluminium standbouwsysteem. Door het combineren van onder andere rechte kaders, bogen, pivoterende deuren, textielkaders, plafonds, vloeren en nog veel meer accessoires, kunnen wij met dit systeem iedere gewenste beursstand bouwen.

ShowExpo gaat echter nog verder door maatwerk elementen, zoals o.a. hout of LED-verlichting, te produceren of integreren en aan de stand toe te voegen. Uw beursstand is op deze manier niet alleen herbruikbaar en van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook 100% uniek.


ExpoLux verhoogde vloer van Hermeta

Wij gebruiken het solide vloersysteem van Expolux. Deze voldoet aan alle kwaliteitseisen die door de beursorganisatie worden gesteld (draaggewicht 1000 kg/m2). Bovendien is de vloer in hoogte verstelbaar zodat u altijd een kaarsrechte vloer heeft.

De Expolux verhoogde vloer is modulair en kan tegen meerprijs in iedere gewenste kleur of patroon worden uitgevoerd.

ShowLead Lead Registratie

Het ijzer smeden als het heet is! Woensdag t/m vrijdag op de beurs, maandag alles opbergen, e-mail behandelen... uw lead ontvangt de beloofde informatie bijna een week later.. te laat dus! Nu niet meer, ShowLead stuurt de informatie direct, zonder extra handelingen vanaf de beursvloer naar uw klant!

Bekijk de pdf

Vraag of aanvraag?

Tel: 079 747 0003 | E-mail: info@showexpo.nl