Maatwerk standbouw

Ontwerp & realisatie van huur- en koop beursstands

Doen wat je belooft en alleen beloven waar je goed in bent. Met die 'Hollandse nuchterheid' als uitgangspunt gaan we er prat op om zonder verkooptrucjes en kostbare verassingen, doeltreffende en hoogwaardige standbouw te realiseren voor een goede prijs en met een hoog WYSIWYG (what-you-see-is-what-you-get)- gehalte. Iedere beursstand die wij ontwikkelen is maatwerk. Soms bestaat de stand uit systeem, soms uit hout en soms uit beide, maar de beursstand is hoe dan ook altijd uniek en op maat voor u ontworpen.

100% full-service

Gestresst raken voor de beurs is verleden tijd. Wij maken gratis een 3D-concept van uw beursstand, checken gratis uw opmaak, we regelen alle faciliteiten zoals o.a. stroom, internet, water, perslucht, ophangpunten en transport, we onderhouden contact met derde partijen, vragen goedkeuring aan, en leveren uw beursstand altijd gebruiksklaar op. Bij ons is dat geen optionele meerprijs, maar een gegeven! Wilt u de stand liever zelf bouwen of wilt u de stand kopen en door ons laten bouwen? Wij gaan niets uit de weg en denken graag met u mee. Zelfs uw DTP/ en ontwerpwerk kunt u aan ons overlaten.

Betaalbare, herbruikbare beursstands

Onze beursstands bestaan uit een mix van maatwerk elementen en standbouwsysteem (altijd van het innovatieve A-merk beMatrix) die we voorzien van o.a. audiovisuele eyecatchers, verlichting, meubels en full-color graphics. De graphics zijn achteraf van u en slaan wij desgewenst op voor de volgende deelname. U bespaart op die manier al bij de 2e beursdeelname op de totale kosten. Ons standbouwsysteem is modulair en kan bij iedere beursdeelname op een andere manier worden ingezet; bijvoorbeeld als hoekstand, tussenstand, eilandstand of kopstand. We hoeven uw stand dus niet iedere keer opnieuw te bedenken waardoor we snel kunnen schakelen en leveren.

Rijkswaterstaat
"Showexpo had de beste prijs en het bouwen van de stand is al jaren naar wens"
Evangelische Omroep
"Wat ons betreft gaan we in de toekomst vaker samenwerken. Bedankt voor de snelheid!"
FINAT
"Nogmaals dank voor het verzorgen van de stand in Brussel. Hij zag er echt top uit!
FNV Grafisch
"Mooi en goed geregeld, we zijn heel tevreden. Bedankt voor de goede zorgen!"
Foodlife
"Topbeurs gehad in Berlijn, mede dankzij de voorzieningen die ShowExpo heeft getroffen"
CoolerMaster Europe
"De stand staat er altijd weer netjes bij! En we hebben er veel kosten mee bespaard"

Vraag of aanvraag?

Tel: 079 747 0003 | E-mail: info@showexpo.nl