Hokkenbouw voor evenement of kantoor

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven of verenigingen een eigen evenement of congres willen organiseren, bijvoorbeeld voor het introduceren van nieuwe producten of om experts samen te laten komen. Zeker sinds de Corona-pandemie is hokkenbouw uitermate geschikt om bijvoorbeeld tijdelijke kantoorruimte te creeren met 1,5 meter afstand, of restaurants en openbare gelegenheden te voorzien van o.a. scheidingswanden. Bij ShowExpo hebben we ruime ervaring in het verzorgen van de planning, bouw en inrichting t.b.v. evenementen en congressen in heel Europa. Dat doen wij met ons zeer stabiele modulaire standbouwsysteem.

Het systeem is er op gemaakt dat het uitgebreid kan worden met tal van audiovisuele elementen, plexiglas, full-colour geprinte panelen of doeken. U kunt bij ons ook terecht voor huurmeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Wij maken graag een maatwerk vloerplan met bijgaande offerte voor u.

Wij kunnen ook de aankleding om uw evenement heen verzorgen, zoals beurswanden, rollbanners, posters en drukwerk. Indien gewenst kunnen onze DTP-ers de opmaak voor u verzorgen. Zo heeft u alles onder 1 dak en voorkomt u fouten en tijdverlies!

Vraag of aanvraag?

Tel: 079 747 0003 | E-mail: info@showexpo.nl