Inrichting en stands voor uw eigen evenement

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven of verenigingen een eigen evenement of congres willen organiseren, bijvoorbeeld voor het introduceren van nieuwe producten of experts samen te laten komen om de markt te bespreken. Bij ShowExpo hebben we ruime ervaring in het verzorgen van de planning, bouw en inrichting t.b.v. evenementen en congressen in heel Europa. Dat doen wij met ons zeer stabiele modulaire standbouwsysteem.

Het systeem is er op gemaakt dat het uitgebreid kan worden met tal van audiovisuele elementen en full-colour geprinte panelen of doeken, waardoor de deelnemers een stand kunnen afnemen die in hun eigen huisstijl is uitgevoerd. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei huurmeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Wij maken graag een maatwerk vloerplan met bijgaande offerte voor u.

Wij verzorgen ook de aankleding om uw evenement heen, zoals beurswanden, rollbanners, posters en ander drukwerk. Indien gewenst kunnen onze DTP-ers zelfs de opmaak voor u verzorgen. Zo heeft u alles onder 1 dak en voorkomt u fouten en tijdverlies.

Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Uniforme Standbouw

We bieden tal van mogelijkheden om uw totale beursconcept of ander evenement in uniforme systeembouw (of houtbouw op verzoek) te realiseren.

Tapijttegels, vast tapijt, standwanden, verlichting, meubilair, signing, etc. leveren wij in samenwerking met onze partners en passen dat geheel volgens wens toe in uniforme standbouw.

Houtbouw is een alternatieve mogelijkheid, uiteraard in alle denkbare kleuren te schilderen en eventueel aan te vullen met maatwerk-elementen.

De uniforme stands zijn goed te combineren en uit te breiden met bijvoorbeeld gestoffeerde frieslijsten of afwijkende hoekpilaren en tussenwanden.

Vraag of aanvraag?

Tel: 079 747 0003 | E-mail: info@showexpo.nl