Hokkenbouw voor evenement of kantoor

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven of verenigingen een eigen evenement of congres willen organiseren, bijvoorbeeld voor het introduceren van nieuwe producten of om experts samen te laten komen. Zeker sinds de Corona-pandemie is hokkenbouw uitermate geschikt om bijvoorbeeld tijdelijke kantoorruimte te creeren met 1,5 meter afstand, of restaurants en openbare gelegenheden te voorzien van o.a. scheidingswanden. Bij ShowExpo hebben we ruime ervaring in het verzorgen van de planning, bouw en inrichting t.b.v. evenementen en congressen in heel Europa. Dat doen wij met ons zeer stabiele modulaire standbouwsysteem.

Het systeem is er op gemaakt dat het uitgebreid kan worden met tal van audiovisuele elementen, plexiglas, full-colour geprinte panelen of doeken. U kunt bij ons ook terecht voor huurmeubels in diverse kleuren en uitvoeringen. Wij maken graag een maatwerk vloerplan met bijgaande offerte voor u.

Wij kunnen ook de aankleding om uw evenement heen verzorgen, zoals beurswanden, rollbanners, posters en drukwerk. Indien gewenst kunnen onze DTP-ers de opmaak voor u verzorgen. Zo heeft u alles onder 1 dak en voorkomt u fouten en tijdverlies!

Covid-19 Vaccinatiecentra

Het vaccinatieproces wordt binnenkort opgestart; daarom denken wij proactief mee. Hoe kunnen regeringen hun bevolking op een veilige én efficiënte manier van een vaccin voorzien? ShowExpo biedt verschillende oplossingen die laten zien wat modulaire constructies en splitwanden kunnen betekenen voor vaccinatiecentra.

Ook tapijttegels, vast tapijt, standwanden, verlichting, meubilair, signing, etc. leveren wij in samenwerking met onze partners en passen dat volgens wens toe.

De uniforme stands zijn goed te combineren en uit te breiden met bijvoorbeeld gestoffeerde frieslijsten, plexiblas, afwijkende hoekpilaren en tussenwanden. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of download de bochure.

Brochure

Vraag of aanvraag?

Tel: 079 747 0003 | E-mail: info@showexpo.nl