Maatwerk Standbouw van A tm Z

Op zoek naar modulaire huur standbouw of een opvallende maatwerk beursstand kopen? Bij ShowExpo bent u verzekerd van een totaaloplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding, optimale service en doeltreffende hands-on aanpak.

Van ontwerp t/m realisatie nemen wij alle voorbereiding uit handen en leveren de beursstand gebruiksklaar op in heel Europa. Bel of e-mail voor een vrijblijvend ontwerp of meer informatie:

079 747 0003 info@showexpo.nl

Standbouw in Coronatijd

We hebben er lang op moeten wachten, maar we mogen weer! Door de nieuwe voorschriften kunnen organisaties en bezoekers weer veilig naar de vakbeurs, maar de beursstands dienen daar natuurlijk wel op te worden ingericht.

ShowExpo is zeer ervaren in het ontwerpen en inrichten van stands op maat. Wij helpen u graag met een vrijblijvend 'anderhalvemeter-proof standconcept'. Neem contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken en vertalen naar een passend 3D-ontwerp!

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Rijkswaterstaat
"Showexpo had de beste prijs en het bouwen van de stand is al jaren naar wens"
Evangelische Omroep
"Wat ons betreft gaan we in de toekomst vaker samenwerken. Bedankt voor de snelheid!"
FNV Grafisch
"Mooi en goed geregeld, we zijn heel tevreden. Bedankt voor de goede zorgen!"
POST NL
"Zeer goede service en de stand was precies hoe wij het voor ogen hadden"
FINAT Europe
"Nogmaals dank voor het verzorgen van de stand in Brussel. Hij zag er echt top uit!"
Foodlife
"Topbeurs gehad in Berlijn dankzij de voorzieningen die ShowExpo heeft getroffen!"

Hands-on Standbouw

Wij vinden dat het standbouwtraject vanaf de conceptontwikkeling tot en met de realisatie stukken sneller en makkelijker kan. Zonder overbodige kosten en zonder in te leveren op de kwaliteit van de beursstand!

We maken daarom graag vrijblijvend en kosteloos een 3D-ontwerp met offerte. Stuur ons een bericht met de specificaties van uw aanvraag of vul het uitgebreide offerte-formulier in en we gaan meteen aan de slag!

Liever eerst kennismaken? Bel of mail ons en we maken snel een afspraak om te brainstormen.

Naar het Offerte-formulier

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van praktische vakmensen waaronder creatieve ontwerpers, nauwkeurige DTP-ers, technische werkvoorbereiders en natuurlijk ervaren standbouwers.

Samen bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we professionele kwalitatieve beursstands in heel Europa die passen bij het budget en de doelstellingen.

Meer over ShowExpo